Hello, my name is Maidina and I am a 27 year old female seeking a job in Northern Cyprus.
I am fluent in the languages of Chinese and English. I can also speak Turkish, although not perfectly, but I am quickly learning.
I have a gift with languages and I am a quick learner and feel that I would be most suitable for any role, I am open minded and I am happy to try new jobs!
If you would like to meet for an interview please call me on 0533 889 4259.
Additional Info:
Have a drivers licence and car.
Can work every day.
Can speak fluent English, Chinese and Uighur. I am also quickly learning Turkish.
Can use computers and all Microsoft Office packages well.
Merhaba, benim adım Maidina, 27 yaşında Çin (Uygur Türk) bayanım ve KKTC'de iş arıyorum.
İngilizce ve Çince dillerinde düzgün konuşabilirim ve Türkçem şu anda mükkemmel değildir ama çabuk öğreniyorum.
Diller ile yeteneğim vardır ve ben hızlı öğrenen bir kişiyim. Yeni bir iş denemeye mutluyum ve herhangi rol için uygun olacağımı hissediyorum!
Görüşme ayarlamak istiyorsanız lütfen beni 0533 889 4259 numaradan arayınız.
Ek Bilgiler:
Sürüş ehliytim ve arabam vardır.
Her gün çalışmaya müsaitim.
Düzgün İngilizce, Çince ve Uygurce. Türkçe'yi de çabuk öğreniyorum.
Bilgisayar ve tüm Microsoft Office Paketleri kullanmayı iyice biliyorum.
English speaking female seeking job
Moderators: PoshinDevon, Soner, Dragon
-
- Kibkommer
Re: English speaking female seeking job
HI !
Aim looking for a nanny , English speaking for my daughter. She is 1.5 years old. We are living in Kyrenia.
It will be a part time job.
If you're interest you can contact me, by phone, whatsapp, viber ! 05338300133
Kelly
Aim looking for a nanny , English speaking for my daughter. She is 1.5 years old. We are living in Kyrenia.
It will be a part time job.
If you're interest you can contact me, by phone, whatsapp, viber ! 05338300133
Kelly